0
Otázka
0,00 €
0
Košík
0,00 €
Načítava sa...
Načítava sa...
Dotaz a objednávka boli aktualizované!
Dotaz a objednávka boli aktualizované!Dotaz a objednávka boli aktualizované!
Položka nie je na sklade.
Ľutujeme, ale položka nie je na sklade.
Home Office Hardware

L2763A#B19

Názov výrobku: HP Scanjet Enterprise Flow N9120 fn2 Plochý skener a skener ADF 600 x 600 DPI A3 Čierna, Biela
EAN: 190781818649
Part number: L2763A#B19
2 407,48 € bez DPH
2 888,98 € s DPH
Tovar nie je dostupný na sklade
Upozornite ma, keď bude naskladnený tento produkt
Popis
Read more about HP Scanjet Enterprise Flow N9120 fn2 Plochý skener a skener ADF 600 x 600 DPI A3 Čierna, Biela
Špecifikácia
Snímanie
Max. skenovacia veľkosť 297 x 432 mm  
How many pixels a scanner can see. Most commonly, this is measured in dots per inch (dpi).For example, a typical flatbed scanner will use a scanning head with 300 sensors per inch, so it can sample 300 dots per inch (dpi) in one direction. To scan in the other direction, it will move the scanning head along the page, stopping 300 times per inch, so it can scan 300 dpi in the other direction as well. This scanner would have an optical resolution of 300 x 300 dpi. Some manufacturers stop the scanning head more frequently as it moves down the page, so their machines have resolutions of 300 x 600 dpi or 300x1200 dpi.  Rozlíšenie optického skenovania 600 x 600 DPI  DPI
Farebné skenovanie Áno  
Duplexné skenovanie Áno  
Úrovne odtiene šedi 256  
Rýchlosť skenovania s automatickým podávačom (čiernobielo, A4) 120 str. za minútu  
Rýchlosť skenovania s automatickým podávačom (farebne, A4) 120 str. za minútu  
Obojstranná rýchlosť skenovania s automatickým podávačom (čiernobielo, A4) 240 ipm  
Obojstranná rýchlosť skenovania s automatickým podávačom (farebná, A4) 240 ipm  
Dizajn
Typ skeneru Plochý skener a skener ADF  
Farba Čierna, Biela  
Displej LCD  
Rozlíšenie displeja 1024 x 768 px  
Dotyková obrazovka Áno  
Vstavaný displej Áno  
Výkon
Typ senzora CIS  
Formáty naskenovaného súboru CSV,HTML,JPG,OCR,PDF,RTF,TIFF,TXT,XPS  
The maximum percentage of time a machine or piece of equipment can be in operation for in one day in relation to the time it must remain out of operation. For instance, a max daily duty cycle of 30 percent means it will operate for a maximum 30 percent of the day and then not be used for the other 70 percent of the day.  Denný pracovný cyklus (max) 20000 strany  
Zabudovaná funkcia OCR Áno  
Skenovanie E-mail, FTP, Fax, TWAIN, USB  
Kapacita pamäti 3584 MB  
Zabudovaný procesor Áno  
Frekvencia procesora 1200 MHz  
Ručný podávač
Typy skenovatelných médií Kartón, Obálky, Etikety, Fotografický papier, Obyčajný papier  
Maximálna veľkosť papiera ISO-A série A3  
A-veľkosti podľa ISO (A0. .. A9) A3,A4,A5,A6  
B-veľkosti podľa ISO (B0. .. B9) B5,B6  
Váha médiá, automatický podávač dokumentov 45 - 199 g/m²  
Možnosti pripojenia
USB vstup Áno  
Štandardné rozhranie RJ-45,USB  
Sila
Typ napájania AC  
Spotreba energie (vypnuté) 0,3 W  
Frekvencia vstupného striedavého napätia 50 Hz  
Vstupné napätie 220-240 V  
Spotreba energie (režim spánku) 1,2 W  
Siete
Ethernet / LAN pripojenie Áno  
Podporované sieťové protokoly TCP/IP, IPv4, IPv6  
Údaje o balení
Šírka balenia 794 mm  
Hĺbka balenia 577 mm  
Výška balenia 765 mm  
Hmotnosť vrátane balenia 26,5 kg  
Vlastnosti
Segment HP Biznis  
Systémové požiadavky
Podporované operačné systémy Windows Áno  
Podporované operačné systémy Mac Áno  
Hmotnosť a rozmery
Šírka 602 mm  
Hĺbka 635 mm  
Výška 287 mm  
Hmotnosť 21,4 kg  
Obsah balenia
Dodávané káble AC, USB  
Stručný návod Áno  
Dodávané ovládače Áno  

Aktuálne akcie
Zostaňme v kontakte!
Pridajte sa k nášmu bulletinu a majte neustále aktuálne informácie o našich akciách a novinkách.

Kliknutím na možnosť „Prihlásiť na odber“ vyjadríte súhlas s príjmom marketingových informácií na svoju e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje bude spravovať spoločnosť Senetic s.r.o. so sídlom v Rybná 682/14, 110 00 Praha 1, Česká Republika. Máte právo požadovať prístup k osobným údajom a opraviť, vymazať alebo obmedziť spracovanie, ako aj namietať voči spracovaniu. Podrobné informácie o spracovaní osobných údajov nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.

Nesprávna mailová adresa.
Tato mailová adresa je už potvrdená.
Tato mailová adresa ešte nie je potvrdená.
Ďakujeme!
Skontrolujte si schránku prijatej pošty – dostanete od nás správu so žiadosťou o potvrdenie odberu bulletinu.
Spolupráca
Spôsoby platby
Spôsoby doručenia tovaru
EBA National Winner Banner